Magazin online - tdviktoria.com
Aici poti alege si cumpara din metal si ceramica: panou radiant,convector-panou radiant, calorifere baie portprosop. Si de asemenea, exista termostate pentru incalzire: termostate centrala wireless, robineti termostat, termostat incalzire in pardoseala,termostat ambiental.

Instrucțiuni - cum să selectați un panou cu infraroșu și să plasați o comandă - VEZI AICI

Preturile pentru toate produsele din magazin includ livrarea la adresa si TVA.
Ce spun clientii nostri despre noi
recenzii ale clienților
Dorin Nicolaescu
Am cumparat un panou cu infrarosu ceramic in 2019.
Folosesc un panou ceramic infrarosu, l-am cumparat in 2019 din magazinul tdviktoria.com. Foarte multumit de panou. Incalzeste bine camera, caldura moale. E placut sa vezi ca magazinul tdviktoria.com inca functioneaza. Garantia pe panoul meu este de 5 ani, se va incheia in 2024. Cand am ales un panou, ma indoiam ce sa cumpar - un convector sau un panou ceramic cu infrarosu. Peste 2 sezoane de incalzire, panoul mi-a redat diferenta de pret fata de un convector datorita consumului mai mic de energie electrica. A fost alegerea corecta! Ii doresc prosperitate magazinului si clientilor - nu ezitati sa faceti cumparaturi in acest magazin!
Magda Novac
Am cumparat un panou cu infrarosu ceramic in 2019.
Am achizitionat de mai multe ori panouri ceramice cu infrarosu din acest magazin. Prima data a fost din curiozitate. Drept urmare, am cumparat panouri cu infrarosu pentru toate camerele si pentru baie. Vecinul meu a vazut aceste panouri si a cumparat si doua panouri din acest magazin. Iata cele mai mici preturi pentru panourile cu infrarosu si o selectie buna.Simtiti-va liber sa cumparati aici! Veti economisi bani si timp la cautare.
Andrei Tintari
Am cumparat un panou cu infrarosu ceramic in 2022.
Livrare rapida - 3 zile. Posibilitatea de a returna achizitia in 14 zile. Plata - ramburs la primirea marfii. Plata este posibila catre curier prin terminal prin card. Exista o optiune de a inspecta coletul inainte de plata. Comunicare cu magazinul prin WhatsApp, chat (in scris) - toate problemele sunt rezolvate. Nici o problema. Acest magazin merge grozav! O selectie buna de panouri cu infrarosu. Daca sunteti in cautarea unui panou cu infrarosu de inalta calitate, atunci nu cautati mai departe - cumparati in acest magazin tdviktoria.com - veti fi multumit de alegere!
RECENZII VIDEO DE LA CLIENTII NOSTRI DESPRE PANOURI RADIANTE INFRAROSU PE CARE AU ACHIZITAT DIN MAGAZIN tdviktoria.com
Recenzie video a Nadezhdei Riid din Bulgaria, care a cumparat 6 panouri radiante ceramice cu infrarosu pentru apartamentul ei. Acest clip video prezinta doar doua panouri ceramice cu infrarosu. Am editat recenzia si s-a dovedit a fi un videoclip frumos. Putin mai tarziu voi posta un videoclip despre inca patru panouri radiante ceramice cu infrarosu achizitionate de Nadezhda, inclusiv un incalzitor pentru baie.
Echipa noastra ar dori sa multumeasca Nadezhda pentru recenzia sa video de calitate!
Recenzie video
In videoclip, Nadezhda a aratat intreaga etapa a achizitiei:
  • livrarea a 6 panouri radiante ceramice infrarosu;
  • montaj panouri ceramice radiante infrarosu;
  • proiectare panouri radiante ceramice infrarosu pe perete, in interiorul incaperii.
Recenzie video
Panou radiant ceramic 0,5kW (bej) Teploceramic
Recenzie video
Convector radiant ceramic 0.5kW Teploceramic
Recenzie video
Convector radiant ceramic 1kW Teploceramic
Recenzie video
Calorifere baie portprosop Teploceramic TCMT-T 250(white)
Recenzie video
Calorifere baie portprosop Teploceramic TCMT-T 500(800179)marmura alba.
Recenzie video
Calorifere baie portprosop Teploceramic TCMT-T 250(white)
Partenerii noștri
Dacă sunteți interesat să deveniți partener, nu ezitați să ne scrieți.
tdviktoria x homemax

CALITATE, LIVRARE, PLATA

Garantie, termeni de plata si livrare
  • Perioada de garantie 5 ani
  • Termenul de returnare a bunurilor este de 14 de zile calendaristice de la data achizitionarii bunurilor in magazinul nostru online.
  • Normele europene si standardele de calitate
  • Plata ramburs la livrare (numerar sau card, prin terminalul de curierat). La livrare se plateste optiunea „inspectia marfurilor", cumparatorul nu trebuie sa plateasca nimic. Livrare - gratuita la usa cumparatorului.
  • Timp de livrare 3-4 zile lucratoare.Curier - DPD.Nu se face livrare in weekend si sarbatori.
  • Inainte ca marfurile sa fie expediate, veti fi contactat prin numarul dvs. de telefon pentru a confirma detaliile comenzii.