TERMENI SI CONDITII :


Bine ati venit pe www.tdviktoria.com („Site-ul"), magazinul online SISTEME DE ENERGIE. Exista cateva reguli pe care vizitatorii nostri trebuie sa le respecte atunci cand utilizeaza site-ul nostru web, asa ca va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile.
Acest site va este furnizat de TARGOVSKI DOM VIKTORIA Ltd si toate drepturile, inclusiv drepturile de autor, asupra continutului site-ului web sunt detinute sau controlate de TARGOVSKI DOM VIKTORIA Ltd, numarul companiei 203617795 si sediul social la: Bulgaria, orasul Burgas 8000, un district din Sarafovo,strada Bracigovo №1.
TARGOVSKI DOM VIKTORIA Ltd ofera acces la site-ul web si va vinde produsele sale in conformitate cu Termenii de utilizare stabiliti pe aceasta pagina si Termenii de vanzare care urmeaza mai jos.

1. Conditii de livrare si plata pentru bunuri

PRET

• Pretul marfurilor din comanda este pretul marfurilor la momentul plasarii comenzii.
Dupa ce cumparatorul a platit comanda sau dupa ce comanda a fost expediata, pretul marfurilor nu se modifica.
• preturile includ TVA si livrare la adresa in Romania.
• pretul marfii si cantitatea marfurilor sunt indicate in factura, care este trimisa impreuna cu comanda. puteti primi o factura prin e-mail.
• pentru persoanele juridice, platitori de TVA - la facturare preturile sunt indicate fara TVA;
• pentru persoanele juridice care nu platesc TVA si persoanele fizice - la facturare, preturile sunt indicate inclusiv TVA;

LIVRARE

• livrarea bunurilor catre cumparator prin servicii de curierat (DPD, FAN Courier) - la adresa specificata in comanda;
• titlul asupra bunurilor trece de la furnizor la cumparator in momentul primirii bunurilor de la curier. Din acest moment, cumparatorul isi asuma toate riscurile pentru deteriorarea si siguranta bunurilor.
termen de livrare - 3-5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii sau din momentul platii comenzii cu un card online;
• cumparatorul monitorizeaza independent miscarea comenzii pe conosament prin intermediul site-ului web al curierului. Conosamentul si numele curierului vor fi trimise cumparatorului prin e-mail. - Timpul de livrare depinde de incarcatura curierului. Prin urmare, in perioadele de Black Friday si Anul Nou, timpul de livrare poate fi mai mare decat cel indicat. In aceasta perioada, va rugam sa aveti rabdare. Comanda va fi livrata cu siguranta.
• la plasarea unei comenzi exista optiunea „VERIFICAREA MARFURILOR LA PRIMIRE". Curierul in momentul livrarii comenzii este obligat sa permita cumparatorului sa inspecteze bunurile.
• daca in momentul primirii bunurilor, cumparatorul a descoperit un defect al bunurilor, atunci este obligat sa refuze primirea bunurilor. In acest caz, FURNIZORUL va suporta toate costurile de inlocuire si re-livrare a bunurilor;
• in cazul in care cumparatorul bunurilor descopera un defect dupa primirea bunurilor, FURNIZORUL nu este raspunzator pentru deteriorarea bunurilor;
• daca curierul de livrare refuza cumparatorului posibilitatea de a inspecta bunurile (din orice motiv), atunci cumparatorul trebuie sa refuze primirea bunurilor. In acest caz, costul re-livrarii este suportat de furnizor;

PLATA

Plata comenzii se poate face cu cardul online, in momentul confirmarii comenzii si ramburs, in momentul in care comanda ajunge la cumparator:
1)harta online in cosul de cumparaturi
• sistemul de plati FONDY este responsabil pentru calitatea si siguranta transferurilor de bani online;
• moneda de plata RON
• sunt utilizate toate tipurile de carduri, inclusiv VISA , MASTERCARD , MAESTRO ;
• Toate comisioanele percepute de banci si sistemele de plati sunt platite de catre Client.
• daca cumparatorul a plasat comanda din greseala si a transferat din greseala banii, atunci cumparatorul trebuie sa anuleze comanda si banii vor fi returnati 100% in contul cumparatorului in termen de 7 zile.
• anularea comenzii prin e-mail: ro.ensaceramic.com@gmail.com .
2) ramburs. Plata la primire
• aceasta metoda de plata este selectata in cosul de cumparaturi inainte de confirmarea comenzii. O bifa este pusa in fata „Ramburs La domiciliu". In acest caz, comanda va fi confirmata si va fi livrata in intervalul de timp specificat.
• Plata in numerar catre curier in momentul transferului comenzii catre cumparator, dupa verificarea marfii.


RETURURI DE ACHIZITIE

  • cumparatorul are dreptul sa returneze marfa furnizorului in termen de 14 zile calendaristice de la data cumpararii indicata pe factura. Principala conditie pentru aceasta este ca marfurile erau sigure si sanatoase, fara defecte;costul returnarii bunurilor in acest caz este suportat de cumparator;
  • banii se returneaza cumparatorului 100%, conform facturii, dupa returnarea marfii (completa, fara defecte) la depozitul nostru;
  • Perioada de rambursare este de 7 zile calendaristice de la data primirii marfii la depozitul companiei;
  • decizia de returnare a bunurilor trebuie trimisa prin e-mail: ro.ensaceramic.com@gmail.com . Se vor da toate instructiunile necesare pentru returnare: adresa de livrare, destinatarul, numarul de telefon, persoana responsabila.
  • Motivul returnarii poate fi oricare, cu exceptia - bunurile sunt deteriorate. Produsul trebuie returnat nedeteriorat, complet complet, fara urme de utilizare si in ambalajul original.

SERVICIU DE GARANTIE

• perioada de garantie pentru produs este indicata in descrierea produsului, in catalogul magazinului online;
• perioada de garantie pentru toate produsele este de cel putin 24 de luni;
• in cazul unui caz de garantie, trebuie sa scrieti pe e-mail: ro.ensaceramic.com@gmail.com. Vor fi furnizate instructiuni cu privire la modul de trimitere a articolului pentru reparatii;
• livrarea catre serviciu va fi pe cheltuiala cumparatorului.
• Daca se confirma cazul garantiei, atunci livrarea de la serviciu catre cumparator este pe cheltuiala furnizorului.
• Daca nu este confirmat, atunci - pe cheltuiala cumparatorului;
• termenul de reparatie in garantie a bunurilor este de 14 zile calendaristice de la momentul depunerii cererii cumparatorului.
• Daca bunurile nu pot fi reparate, furnizorul pe cheltuiala sa inlocuieste bunurile cu una noua.


VAMA

toate marfurile din magazinul SISTEME DE ENERGIE au trecut vamuirea, toate taxele si impozitele au fost achitate, marfurile sunt gratuite pentru vanzare in Uniunea Europeana

DISPONIBILITATEA PRODUSULUI

Cantitatea de bunuri disponibile pentru vanzare este indicata in catalogul magazinului - online; daca produsul este epuizat, este imposibil sa plasati o comanda

CONFIRMAREA UNUI ORDIN

• dupa ce faceti clic pe butonul „A comanda" (daca plata este „ramburs") sau dupa plata cu cardul, comanda dvs. este acceptata pentru munca. In timpul zilei, reprezentantul nostru va va contacta pentru a reconfirma comanda;
• daca comanda este confirmata, aceasta este transferata la inregistrarea livrarii si in termenul specificat comanda va fi livrata la adresa specificata in comanda;
• fara confirmarea comenzii catre reprezentant, comanda este in asteptare pana la confirmare din nou;
• comanda este expediata numai dupa ce comanda este confirmata reprezentantului ;
• timpul de livrare este corectat in momentul confirmarii comenzii;
• daca comanda este anulata, se emite o rambursare si comanda este anulata.


2. Politica de confidențialitate a "TARGOVSKY DOM VIKTORIA Ltd" în SISTEME DE ENERGIE, disponibile la http://tdviktoria.com, una dintre prioritățile noastre principale este confidențialitatea vizitatorilor noștri. Acest document de politică de confidențialitate conține tipurile de informații pe care SISTEME DE ENERGIE le colectează și înregistrează și modul în care sunt utilizate.
Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți mai multe informații despre politica noastră de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați.
Această politică de confidențialitate se aplică doar activităților noastre online și este valabilă pentru vizitatorii site-ului nostru web în legătură cu informațiile pe care le-au distribuit și / sau colectate în SISTEME DE ENERGIE. Această politică nu se aplică informațiilor colectate offline sau prin alte canale decât acest site web.

Consimţământ

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și sunteți de acord cu termenii acestuia.


Informații pe care le colectăm.

Informațiile personale pe care trebuie să le furnizați sunt necesare pentru a procesa o comandă pe site-ul web: tdviktoria.com, precum și pentru a organiza livrarea produsului comandat la adresa specificată. Adresa specificată, numărul de telefon și numele destinatarului sunt comunicate serviciilor de curierat la întocmirea bonului de livrare pentru livrare.
Dacă ne contactați direct, este posibil să primim informații suplimentare despre dvs., cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa destinatarului, conținutul mesajului și / sau atașamentele pe care ni le puteți trimite, precum și orice alte informații pe care le decideți să ne ofere.
Când vă înregistrați pentru un cont, este posibil să vă cerem informații de contact, inclusiv elemente precum numele dvs., numele companiei, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon.


Cum folosim informațiile dvs.

Folosim informațiile pe care le colectăm într-o varietate de moduri, inclusiv:
furnizarea, gestionarea și întreținerea site-ului nostru web.
Îmbunătățirea, personalizarea și extinderea site-ului nostru web.
Înțelegerea și analizarea modului în care utilizați site-ul nostru web.
Dezvoltarea de noi produse, servicii, caracteristici și funcționalitate
Comunicați cu dvs. direct sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri, inclusiv asistența pentru clienți, pentru a vă oferi actualizări și alte informații despre site-ul web și în scopuri de marketing și publicitate.
Vă vom trimite e-mailuri.
Căutarea și prevenirea fraudei.


Jurnalele de fișiere.

SISTEME DE ENERGIE utilizează procedura standard pentru utilizarea fișierelor jurnal. Aceste fișiere înregistrează vizitatori când accesează site-uri web. Toate companiile de găzduire fac acest lucru și fac parte din analiza serviciilor de găzduire. Informațiile colectate de fișierele jurnal includ adrese de protocol Internet (IP), tip de browser, furnizor de servicii Internet (ISP), ștampilă de dată și oră, pagini de recomandare / ieșire și, eventual, numărul de clicuri. Nu sunt legate de nicio informație de identificare personală. Scopul informațiilor este de a analiza tendințele, de a gestiona site-ul, de a urmări mișcarea utilizatorilor în jurul site-ului și de a colecta informații demografice.


Cookie-uri și semnalizatoare web

La fel ca orice alt site web, SISTEME DE ENERGIE folosesc "cookie-uri". Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a stoca informații, inclusiv preferințele vizitatorilor, și paginile site-ului web pe care vizitatorul le-a accesat, sau informațiile sunt utilizate pentru a optimiza experiența utilizatorului prin personalizarea conținutului site-ului nostru web în funcție de tipul de browser al vizitatorului și / sau altele informatii.
Pentru informații mai generale despre cookie-uri, vă rugăm să citiți „Ce sunt cookie-urile?" Consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor.


Cookie Google DoubleClick DART

Google este un furnizor de servicii terță parte pe site-ul nostru. De asemenea, folosește cookie-uri, cunoscute sub numele de cookie-uri DART, pentru a difuza reclame vizitatorilor site-ului. Cu toate acestea, vizitatorii pot renunța la utilizarea cookie-urilor DART vizitând Politica de confidențialitate a rețelelor Google și a conținutului la următoarea adresă URL - https://policies.google.com/technologies/ads.


Partenerii noștri publicitari

Unii agenți de publicitate de pe site-ul nostru pot utiliza cookie-uri și semnalizatoare web. Partenerii noștri publicitari sunt enumerați mai jos. Fiecare dintre partenerii noștri publicitari are propria politică de confidențialitate pentru politicile lor privind datele utilizatorilor. Pentru un acces ușor, am trimis hyperlink la politica lor de confidențialitate de mai jos.

Google:
https://policies.google.com/technologies/ads


Politica de confidențialitate pentru partenerii de publicitate.

Puteți răsfoi această listă pentru a găsi Politica de confidențialitate pentru fiecare dintre partenerii de publicitate SISTEME DE ENERGIE.
Serverele publicitare terțe sau rețelele publicitare utilizează tehnologii precum cookie-uri, JavaScript sau semnalizatoare web, care sunt utilizate în reclamele și linkurile respective care apar în SISTEME DE ENERGIE care sunt trimise direct în browserele utilizatorilor. Când se întâmplă acest lucru, ei vor primi automat adresa dvs. IP. Aceste tehnologii sunt utilizate pentru a măsura eficiența campaniilor lor publicitare și / sau pentru a personaliza conținutul publicitar pe care îl vedeți pe site-urile web pe care le vizitați.
Vă rugăm să rețineți că SISTEME DE ENERGIE nu au acces sau control asupra acestor cookie-uri, care sunt utilizate de agenții de publicitate terți.


Politici de confidențialitate ale terților

Politica de confidențialitate a SISTEME DE ENERGIE nu se aplică altor agenți de publicitate sau site-uri web. Astfel, vă sfătuim să consultați Politicile de confidențialitate respective ale acestor servere de anunțuri terțe pentru informații mai detaliate. Poate include practicile și instrucțiunile lor despre cum să renunțați la anumite opțiuni.
Puteți alege să dezactivați cookie-urile prin opțiunile individuale ale browserului. Pentru a afla informații mai detaliate despre gestionarea cookie-urilor cu anumite browsere web, acestea pot fi găsite pe site-urile web respective ale browserelor.


Drepturi de confidențialitate CCPA (Nu vindeți informațiile mele personale)

Conform CCPA, printre alte drepturi, consumatorii din California au dreptul la:
Solicitați ca o companie care colectează datele personale ale unui consumator să dezvăluie categoriile și piesele specifice de date personale pe care o companie le-a colectat despre consumatori.
Solicitați unei companii să șteargă orice date personale despre consumatorul pe care le-a colectat o companie.
Solicitați ca o companie care vinde datele personale ale unui consumator să nu vândă datele personale ale consumatorului.
Dacă faceți o solicitare, avem o lună pentru a vă răspunde. Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați.


Drepturile de protecție a datelor GDPR

Dorim să ne asigurăm că sunteți pe deplin conștienți de toate drepturile dvs. de protecție a datelor. Fiecare utilizator are dreptul la următoarele:
Dreptul de acces - Aveți dreptul de a solicita copii ale datelor dvs. personale. Este posibil să vă taxăm o mică taxă pentru acest serviciu.
Dreptul la rectificare - Aveți dreptul să solicitați să corectăm orice informație pe care o considerați inexactă. De asemenea, aveți dreptul de a solicita completarea informațiilor pe care le considerați incomplete.
Dreptul la ștergere - Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor dvs. personale, în anumite condiții.
Dreptul de a restricționa prelucrarea - Aveți dreptul să solicitați restricționarea prelucrării datelor dvs. personale, în anumite condiții.
Dreptul de a vă opune prelucrării - Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, în anumite condiții.
Dreptul la portabilitatea datelor - Aveți dreptul să solicitați transferul datelor pe care le-am colectat către o altă organizație sau direct către dvs., în anumite condiții.
Dacă faceți o solicitare, avem o lună pentru a vă răspunde. Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați.


Informații pentru copii

O altă parte a priorității noastre este adăugarea de protecție pentru copii în timpul utilizării internetului. Încurajăm părinții și tutorii să observe, să participe și / sau să monitorizeze și să ghideze activitatea lor online.
SISTEME DE ENERGIE nu colectează cu bună știință informații personale de identificare de la copii cu vârsta sub 13 ani. Dacă credeți că copilul dvs. a furnizat acest tip de informații pe site-ul nostru, vă încurajăm să ne contactați imediat și vom face tot posibilul. eforturile de eliminare promptă a acestor informații din evidența noastră.
cum funcționează panourile cu infraroșu, panouri infraroșii><meta itemprop=