Teploceramic & SunWay

TARGOVSKI DOM VIKTORIA
(2015)

RO
Distribuitor oficial pentru Bulgaria și România. Vânzări cu ridicata și cu amănuntul.
Opțiuni posibile pentru lucrul cu sistemul DROPSHIPPING și distribuția mărfurilor în toată Bulgaria și România.
Volumul de livrare - de la 1 bucată dintr-un depozit din orașul Ruse (Bulgaria), până la un camion (850 buc), la cerere din fabrică.
Livrare la adrese din toata Europa. Detaliile sunt negociate individual cu fiecare client.
EN
Official distributor for Bulgaria and Romania. Wholesale and retail sales.
Possible options for working with the DROPSHIPPING system and distribution of goods throughout Bulgaria and Romania.
Volume of delivery - from 1 piece from a warehouse in the city of Ruse (Bulgaria), to a truck (850 pieces), upon request from the factory.
Delivery to addresses throughout Europe. Details are negotiated with each client individually.

dropshipping,DISTRIBUȚIE,DISTRIBUTIE,DISTRIBUTION,wholesale warehouse, wholesale base, wholesale sales,depozit en-gros, baza en-gros, vanzari en-gros
Invităm lanțurile comerciale, magazinele online, organizațiile de construcții și asamblare pentru cooperare.

WE INVITE TRADE NETWORKS, ONLINE STORES, CONSTRUCTION AND ASSEMBLY ORGANIZATIONS FOR COOPERATION.

Oferi

Vânzări cu ridicata de la un depozit din Rousse de panouri de încălzire din ceramică și metal cu infraroșu și încălzitoare de baie. Sisteme de vânzare: distribuție. Perioada de garantie - 5 ani. Înlocuirea mărfurilor defecte. Livrari in norme paleti dintr-un depozit din Ruse si camioane (33 euro paleti), la comanda de la uzina de productie. Cantitatea minima vanduta este de 5 bucati (pe europalet). Proba - 1 bucată - poate fi expediată. Preț pentru 1 bucată, eșantion - vânzare cu amănuntul + cost de livrare. Contact și comunicare - prin WhatsApp, numere de telefon specificate sau e-mail. Puteți scrie în orice limbă - vom traduce și vă vom răspunde în limba dvs. De asemenea, puteți organiza un chat video prin Google Meet sau Zoom cu traducere. Termenul de livrare pentru 1 euro palet în țările UE este de până la 7 zile lucrătoare. Oferim prețuri pentru mărfuri la cererea cumpărătorului. Gama de produse, descrierea și prețurile de vânzare cu amănuntul pot fi văzute pe site-ul nostru bulgar și românesc. Pentru distribuitorii noștri - compania noastră organizează o campanie publicitară de start pe Internet + plasarea numerelor de telefon ale distribuitorilor pe site-urile noastre. Vânzări cu ridicata și cu amănuntul în regiunile cumpărătorilor prin distribuitori. Invităm antreprenorii individuali, magazinele, lanțurile de retail, magazinele online, organizațiile de construcții să coopereze. Pentru perioada - din martie pana in iulie recomandam spre vanzare - ceramica si metal
încălzitoare de baie. Sezonul de încălzire va începe în august, puteți comanda activ panouri cu infraroșu. Până în august, trebuie să plănuiți să achiziționați panouri cu infraroșu și încălzitoare cu infraroșu pentru baie în sortiment, astfel încât să aveți bunuri până la începutul sezonului. Prețurile pentru mărfuri - la comandă din fabrică - sunt super-engros. Toate preturile pentru persoane juridice (pentru platitori de TVA) - fara TVA.Livrarea este indicata real la adresa dumneavoastra. Plata, norma paleti - plata anticipata conform contractului si pro forma. Plata la comanda din fabrica (peste 700 buc) este negociabila. Termenul de livrare pentru realizarea produselor la comandă este de 14-30 de zile. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să scrieți propunerea și întrebările dvs. - vom fi bucuroși să vă răspundem. Mult succes in afaceri.
Scrie-ne oferta ta. Vă vom contacta cât mai curând posibil.
Write us your offer. We will contact you as soon as possible.
Completați formularul și trimiteți-l
Fill out the form and submit it
Făcând clic pe butonul, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și sunteți de acord cu politica de confidențialitate.
By clicking the button, you agree to the processing of personal data and agree to the privacy policy.